Transparent
Current Status
Not Enrolled
Price
Lukket
Get Started
This kursus is currently closed

GrundByggeren

Et intenst grundkursus for IPW brugere, der ønsker en effektiv gennemgang af de primære funktioner i IPW Polaris og IPW Metazo – og som vil kunne udnytte systemets medfødte funktioner bedst muligt.

Kom med

 

Dette online kursus er tilknyttet vores fysiske kursus “GrundByggeren”, og fungerer som et supplement til kurset. Derfor er det ikke muligt kun at få adgang til den online del.

 

Hvor og hvornår: Kurset afholdes hos IPW Systems i Kolding samt online. Se hvor og hvornår i vores Aktivitetskalender.

Formål: Formålet med kurset er at give dig et indblik i, hvordan IPW Systemet fungerer. Vi vil komme omkring Dokumentflow, Menustrukturen, oprettelse af IPW Dokumenter samt berøre de to centrale komponenter, Dokumentliste samt Filudgivelse.

Forudsætning: For at få det optimale ud af kurset, forudsættes det, at du har fået tildelt Administrator rettigheder i dit system. SuperBruger eller lignende rettigheder er også fint på dette kursus. Det er essentielt at du har: 1) Rettigheder til at oprette samt godkende IPW Dokumenter; 2) Rettighed til at arbejde med menustrukturen, 3) Rettighed til at arbejde med filer

Tidsforbrug: Det tager ca 1,5 timer at gennemløbe det online forløb. Heri medregnes ikke den tid man måtte bruge på at replikere øvelserne i eget system.

Indhold:

  • Forståelse for Dokument flowet og udnyttelse af de forskellige funktionaliteten og muligheder der følger med.
  • Oprette IPW Dokumenter med øje for organisering, arbejdsgange,og udnyttelse af funktionaliteter (Fokus på Dokumentegenskaber – ikke Dokumentindhold/-opsætning)
  • Hvordan filer (kan) anvendes i systemet samt tips og tricks til effektivt at arbejde med dem.
  • Opsætning og brug af Dokumentlister
  • Opsætning og brug af Filudgivelser.

Kursus Content

Quizzer