Transparent
Current Status
Not Enrolled
Price
Lukket
Get Started
This kursus is currently closed

Rundt om IPW

Et hands-on kursus for dig, der har styr på de grundlæggende elementer fra GrundByggeren. Her tager vi et kig ned i bl.a. komponenten “Udgiv Brugerflade”, vi opretter en SuperBruger Profil, opretter Notifikationer, samt tager et kig på Hurtigfiltrer, Kolonneopsætninger og Konfiguration. Alt sammen med det for øje at effektivisere dit system

Tilmeld nu

 

Dette online kursus er tilknyttet vores fysiske kursus “Rundt om IPW”, og fungerer som et supplement til kurset. Derfor er det ikke muligt kun at få adgang til den online del.

 

Hvor og hvornår: Kurset afholdes hos IPW Systems i Kolding samt online. Se hvor og hvornår i vores Aktivitetskalender.

Formål: Formålet med kurset er at give dig en bedre forståelse for hvad IPW Systemet kan udover det basale introduceret på GrundByggeren og DokumentByggeren. Vi kigger opdatering af hjælpetabeller, notifikationer, profiler, og visning af formularen til brugere via et dokument, m.m.

Forudsætning: For at få det optimale ud af kurset, forudsættes det at du har erfaring med IPW systemet som bruger. Du behøver IKKE at have adgang til IPW Formular modulet.

Tidsforbrug: Det tager ca 1 time at gennemløbe det online forløb. Heri medregnes ikke den tid man måtte bruge på at replikere øvelserne i eget system.

Indhold:

  • Komponenten “Udgiv Brugerflade”
  • Oprette og tilpasse Profiler, samt tips & tricks vdr. BrugerGrupper
  • Oprette og tilpasse Notifikationer
  • Oprette Hurtigfiltrer og anvende dem i forbindelse med Notifikationer samt “Udgivet Brugerflade”
  • Oprette Kolonneopsætninger til forskellige elementer i systemet
  • Konfiguration: Lave små tilpasninger i forbindelse med dagens opgaver

Kursus Content