Vælg en side

IPW Akademi Online

IPW Akademi Online er vores online, understøttende læringsmiljø. Vores kurser – om de er in-house eller online – er tilknyttet e-learnings kurser, udviklet af erfarne undervisere. Baseret på læringsteorier, og med tanke for en stram og tydelig struktur og indhold, giver de dig “opskriften” på at få anvendt det lærte i eget system. Enkelte kurser er desuden tilknyttet online opfølgninger, med mulighed for at tage et kig de resultater, du selv har skabt.

 

Hvilke produkter er relevante for mig?

På forsiden kan du klikke på en af vores tre avatars: Ny Bruger i Nyt System, Ny Bruger i Eksisterende System eller Erfaren Bruger. Herefter kommer du ind på en kort beskrivelse af den valgte avatar (sam mulighed for at gå til en af de andre, hvis ikke beksrivelsen passer på dig) På siden har vi samlet et udvalg af vores produkter under overskrifterne LÆRING, LØSNING og INSPIRATION som er særligt relevante for brugerer, der kan identificere sig med den valgte avatar.

Hvor finder jeg kurserne?

I hovedmenuen under “Læring” fremgår der forskellige sider med et udbud af vores kurser. Klik ind på dem, som du finder interessante, for at tilgå information om det enkelte kursus. Her fremgår både de fornødne forudsætninger, kursets formål, opnåede kompetencer, mv. Desuden fremgår der herunder kursusstrukturen opdelt i overskrifter. Når du er tilmeldt et kursus, og har været på det, bliver det specifikke kursus låst op for dig (på Dansk og Engelsk). Du får nu adgang til en struktureret gennemgang af det centrale fra kurset, med video-tutorials, opgaver, arbejdsspørgsmål, tips & tricks, quiz, m.m.

 

Kursus eller konsulent?

Hvad er det egengtlig, der er vigtigst i din pågældende sistuation?

  • Evnen til selv at forstå og kunne udføre specifikke opgaver – så vil vi foreslå at du slå et smut forbi “Læring” i hovedmenuen, og tager et kig på vores udbud af kurser
  • Opgaverne skal løses hurtigt og effektivt (og allerhelst i går) – vores alvidende, dygtige og yderst søde konsulenter står klar til at give dig en hjælpende hånd. Om det er sparring, projektstyring, udvikling af kringlede formularer eller den helt store hovedrengøring af systemet, så har de evnerne til at tage hånd om det.

LÆRING

Stå i mesterlære som IPW-helt. IPW-kurser giver dig viden og værktøjer til selv at finde praktiske løsninger og få kontrol over dit system.

Introkurser

Emnekurser

Workshop kurser

Online kurser

 

LØSNING

Op til albuerne i projekter? En IPW konsulent hjælper dig med udviklingen af dit system. Sparring og opfølgning via workshops og arbejdsdage.

Løbende sparring

Arbejdsdage

Oprydning/Systemgennemgang

Workshop/Projektforløb

INSPIRATION

Alt det nyeste i snack-format. Webinarer, artikler, sommerskole og kundeseminar er en suveræn måde at holde dig ajour og lade dig udfordre på ”Vi plejer.”

IPW Kundeseminar

IPW Sommerskole

IPW ERFA

GRATIS webinarer