Vælg en side

IPW ERFA

Om du er helt ny indenfor kvalitet og IPW, eller garvet indenfor det ene, det andet eller begge dele – så er IPW ERFA stedet, hvor du finder inspiration til dit kvalitetsarbejde. Med IPWs direktør, Anita, ved roret, står IPW ERFA for spændende, iderige og udfordrende ERFA møder.

Sammen er sjovere.

Uanset hvor mange kurser vi afholder, og hvor mange siders dokumentation vi forfatter, kan det aldrig måle sig med de erfaringer, der deles i IPW ERFA.

Gennem IPW ERFA får du rig mulighed for at udveksle erfaringer indenfor kvalitets-og forretningsledelse.

Du får en bredere indsigt i anvendelsen af din IPW-løsning.

Og du kan trykprøve idéer og lufte udfordringer med andre kvalitetsansvarlige, der arbejder med IPW – med den dejlige højeste fællesnævner, at de altid taler dig op og aldrig tager modet fra dig.

IPW ERFA – kort fortalt:

  • Vi har pt. fem ERFA-grupper:
  • ERFA-gruppen mødes tre gange årligt, hvor medlemmer skiftes til at være værter og præsentere deres IPW-system. Emnerne aftales internt i gruppen.
  • IPW koordinerer møderne og grupperne, og stiller vores viden til rådighed på mødet. Vi skriver referat, opdaterer medlemsdatabasen og stiller et “Intranet” til rådighed med login fra vores hjemmeside.
  • Gennemgående feedback fra ERFA-medlemmer er, at det er totalt optur at ‘følges’ med andre.
    At de får meget ud af, at en skiftende vært præsenterer, hvordan de bruger IPW.
    Og at de er vilde med at få sparring af andre superbrugere, der arbejder med det samme – og har samme daglige udfordringer, som dem selv.

Pris

Årligt 2.995 kr. ekskl. moms pr. virksomhed for én deltager.
Ekstra deltagere fra samme virksomhed koster 1.500 kr. pr. person årligt.

Få overblik over planlagte aktiviteter her. 

LÆRING

Stå i mesterlære som IPW-helt. IPW-kurser giver dig viden og værktøjer til selv at finde praktiske løsninger og få kontrol over dit system.

Introkurser

Emnekurser

Workshop kurser

Online kurser

 

LØSNING

Op til albuerne i projekter? En IPW konsulent hjælper dig med udviklingen af dit system. Sparring og opfølgning via workshops og arbejdsdage.

Løbende sparring

Arbejdsdage

Oprydning/Systemgennemgang

Workshop/Projektforløb

INSPIRATION

Alt det nyeste i snack-format. Webinarer, artikler, sommerskole og kundeseminar er en suveræn måde at holde dig ajour og lade dig udfordre på ”Vi plejer.”

IPW Kundeseminar

IPW Sommerskole

IPW ERFA

GRATIS webinarer