Vælg en side

IPW Sommerskole

IPW Sommerskole tager på roadtrip hver sommer rundt om i det dasnke land for at dele ud af inspiration, tips og cowboytricks.

Den populære innovationsdag

IPW Sommerskole er den populære og intensive innovationsdag med alle de nyeste muligheder i IPW systemet – krydret med debatter og diskussioner, eksempler og masser af inspiration, der er lige til at tage med hjem og lege videre med i jeres eget system.  IPW Sommerskole 2021 foregår på både dansk og engelsk. Prisen er 3.995,- pr. pers.

Du får:

  • Introduktion af nye funktioner i IPW-løsningen, som du (i nogle tilfælde med minimal indsats) kan bruge til at skabe kæmpe – og varige – forandringer.
  • Svar på dagligdagsudfordringer via eksempler fra ”den virkelige verden”
  • Do-it-smarter features og en hulens masse superanvendelige cowboy-tricks
  • Gode råd til, hvordan du skal prioritere dine ressourcer i løbet af året.
  • Nye og dygtige netværksvenner
  • Og ja, så er der også et par bonusting undervejs, men dem må du tilmelde dig for at få fingrene i.

 

Denne kursusdag er dedikeret til to typer kvalitetsansvarlige:

  • Type 1: Dig, der føler dig tryg i IPW systemet Du har det gyldne overblik. Du går efter de oversete løsninger. forbedringer og forslag til måder at nytænke jeres brug af IPW og effektivisere jeres kvalitetsledelse. Du kender værdien af at dele det, der optager dig lige nu med andre, der kender problemet fra deres hverdag og virkelighed.
  • Type 2: Dig, der vil finde fodfæste Du er endnu ikke helt fortrolig med IPW. Du vil lære de smarte tricks, du ikke har tid til at sætte dig ind i hverdagen, og som kan bruges 1:1 i dit arbejde med kvalitetsledelse. Din drøm er en lavpraktisk kursusdag med tekniske features kombineret med så mange konkrete eksempler som muligt – og rig mulighed for at stille spørgsmål.

 

Pointen er denne:

IPW Sommerskole kaster lys på forbedringspotentialer – uanset dit afsæt og nørd-niveau. IPW Sommerskole afholdes flere steder i Danmark ultimo august/primo september, og det foreløbige program udsendes typisk i februar. Årets tema varierer fra år til år. Men ét er sikkert – der er rift om pladserne.

 

Det siger tidligere deltagere!

”Rigtig godt at høre om hvordan andre løser deres udfordringer. Både direkte fra de andre deltagere, men også igennem konsulenterne.” ”Vi er forholdsvis nye i IPW. Sommerskolen er inspirerende og ramte mig lige der, hvor jeg var/er.” ”Kort, konkret og megen god information. Plads til spørgsmål store som små. Erfarne undervisere som kan svare. Sparringsmulighed med øvrige deltagere.” ”Mange gode fif til layout. Blev holdt på et virkelig lavpraksis niveau – SUPER.”  

 

Undervisere og facilitatorer på IPW Sommerskole:

Anne Cathrine Nellemann

Morten Hougs

LÆRING

Stå i mesterlære som IPW-helt. IPW-kurser giver dig viden og værktøjer til selv at finde praktiske løsninger og få kontrol over dit system.

Introkurser

Emnekurser

Workshop kurser

Online kurser

 

LØSNING

Op til albuerne i projekter? En IPW konsulent hjælper dig med udviklingen af dit system. Sparring og opfølgning via workshops og arbejdsdage.

Løbende sparring

Arbejdsdage

Oprydning/Systemgennemgang

Workshop/Projektforløb

INSPIRATION

Alt det nyeste i snack-format. Webinarer, artikler, sommerskole og kundeseminar er en suveræn måde at holde dig ajour og lade dig udfordre på ”Vi plejer.”

IPW Kundeseminar

IPW Sommerskole

IPW ERFA

GRATIS webinarer