Vælg en side

Webinarer

Her finder du en samling af vores nyeste webinarer, som du hjemmefra i ro og mag kan se igennem for at blive inspireret til arbejdet i dit eget system. Denne side vil løbende blive opdateret til at inkludere de nyeste webinarer. Webinarer, hvor indholdet bl.a. grundet nye versioner anses som forældet, vil løbende blive udskiftet.

Skulle der i et af webinarerne blive introduceret elementer, der ikke findes i dit system, er du velkommen til at kontakt Inter Salg v./Lene Sejersen

Online events, du ikke vil gå glip af.

I en travl hverdag er der sjældent tid til at tjekke op på mulighederne i sit IPW system eller nørkle med programmets mange features. Det råder du bod på ved at deltage i vores gratis webinarer.

Her gennemgår vi de forskellige moduler i IPW. Vi fortæller om, hvad de kan – og hvad de betyder for dit QHSE-arbejde. Men først og fremmest får du et overskueligt helikopterperspektiv på, om det er noget, du bør indarbejde i din kvalitetsledelse.

Emnet skifter fra gang til gang, så vi sikrer os, at vi kommer igennem systemet i løbet af året – SOP’er, Vedligehold, HACCP, Audit, etc. (Hold eventuelt øje med dit nyhedsfeed i IPW Metazo – nederst til højre på ”forsiden”- hvor vi løbende orienterer om kommende webinarer).

Sådan deltager du:

  • Udfyld dine oplysninger (du behøver ikke installere noget).
  • Før live-webinaret får du en bekræftelsesmail med et link, som du klikker på, når det er ved at være tid. Du får også en reminder 15 minutter før showstart.
  • Vær klar kl. 14.00, når vi deler vores skærm med dig – og sig hej i kommentarfeltet. Så er vi i gang!

Så snakker vi i en halv times tid om dagens emne, og svarer på alle de spørgsmål, vi kan nå undervejs.

Der afholdes typisk webinarer en gang om måneden. Ugedag og klokkeslæt kan variere, men som oftest over middag. Få overblik over planlagte aktiviteter her. 

LÆRING

Stå i mesterlære som IPW-helt. IPW-kurser giver dig viden og værktøjer til selv at finde praktiske løsninger og få kontrol over dit system.

Introkurser

Emnekurser

Workshop kurser

Online kurser

 

LØSNING

Op til albuerne i projekter? En IPW konsulent hjælper dig med udviklingen af dit system. Sparring og opfølgning via workshops og arbejdsdage.

Løbende sparring

Arbejdsdage

Oprydning/Systemgennemgang

Workshop/Projektforløb

INSPIRATION

Alt det nyeste i snack-format. Webinarer, artikler, sommerskole og kundeseminar er en suveræn måde at holde dig ajour og lade dig udfordre på ”Vi plejer.”

IPW Kundeseminar

IPW Sommerskole

IPW ERFA

GRATIS webinarer